TAC Trados Freelance 6.5 pret special pentru studenti Persoa que publicou o fío: altalingua RO
|
altalingua RO Romania Local time: 09:54 Membro (2003) German to Romanian
doar ... 395,- EUR fara TVA.
Si si pentru acesti 395,- EUR poate fi apelat la credit bancar.
Va astept
Lucian
[email protected]
[Edited at 2004-02-20 11:03] | | |
Dan Ilioiu Romania Local time: 09:54 English to Romanian + ...
Poate reusiti sa puneti varianta Demo pe un site mai apropiat. Am descarcat-o de pe site-ul lor si, de fiecare data, am primit o arhiva 'corupta'
[offtopic]Pina si fisierele ajung corupte in Romania...[/offtopic] | | |
altalingua RO Romania Local time: 09:54 Membro (2003) German to Romanian INICIO DE TEMA
Ne pare rau ca nu functioneaza corect de pe site-ul Trados. Te rugam sa ne dai un mesaj in engleza pe [email protected], mesaj pe care eu sa-l trimit celor de la tehnic de la Trados ca sa fie in ajutorul tuturor celor au avut aceasta problema.
O versiune Demo precum si brosuri in format electronic vor fi disponibile foarte curand la sediul nostru pe suport CD.
Deasemeni odata cu lansarea noului nostru s... See more Ne pare rau ca nu functioneaza corect de pe site-ul Trados. Te rugam sa ne dai un mesaj in engleza pe [email protected], mesaj pe care eu sa-l trimit celor de la tehnic de la Trados ca sa fie in ajutorul tuturor celor au avut aceasta problema.
O versiune Demo precum si brosuri in format electronic vor fi disponibile foarte curand la sediul nostru pe suport CD.
Deasemeni odata cu lansarea noului nostru site va exista si posibilitatea de a face download pentru acest demo. Si speram fara erori
Oricum, ramane sa anuntam pe toata lumea cand vom primi materialele promo din Germania.
Numai bine,
Lucian ▲ Collapse | | |
altalingua RO Romania Local time: 09:54 Membro (2003) German to Romanian INICIO DE TEMA Demo este acum disponibil | Feb 19, 2004 |
Revin cu privire la materialele promo: in acest moment avem CD-urile.
Cei interesati sunt invitati de acum la sediul nostru pentru a primi materiale de documentare precum si versiunea free trial Trados 6.5.
Alta Lingua - Traduceri Tehnice
adresa Bd. Octavian Goga 6 Bl.M25 Sc.1 Ap.1-4
(deasupra Pasajului Marasesti, Camera de Comert - Unirii)
telefon 326 80 83 / 326 80 82
Va asteptam!
Lucian Dumitrescu | | |
Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro.
Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co
persoal do sitio »
TAC Trados Freelance 6.5 pret special pentru studenti
Pastey | Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|