[Examene MCC] data examenelor MCC pt traducatori Persoa que publicou o fío: RAUL PASCALAU
| RAUL PASCALAU Romania Local time: 11:47 English to Romanian + ...
stie cineva sa imi spuna cand sunt examenele la MCC anul asta pentru traducatori ? eu am inteles ca ar fi in octombrie si nu in noiembrie cum a fost anul trecut. multumesc. o saptamana fantastica!
raoul pascalau
[Titlu editat de un membru al personalului sau de un moderator 2006-08-18 12:02] | | | Lucica Abil (X) Romania Local time: 11:47 Italian to Romanian Centrul de Pregătire Profesională în Cultură | Aug 14, 2006 |
Totul este pe pagina web a CPPC:
Înscrierile se fac in perioada 21 august - 8 septembrie prin corespondenţă sau prin depunerea dosarului la registratura Centrului.
Listele cu repartiţia candidaţilor pe zile, ore şi săli de examen se afişeză pe pagina de internet a instituţiei şi la sediul Centrului începând cu ziua de 13 octombrie 2006.
Examenul se susţine in perioada 25-27 octombrie 2006. ... See more Totul este pe pagina web a CPPC:
Înscrierile se fac in perioada 21 august - 8 septembrie prin corespondenţă sau prin depunerea dosarului la registratura Centrului.
Listele cu repartiţia candidaţilor pe zile, ore şi săli de examen se afişeză pe pagina de internet a instituţiei şi la sediul Centrului începând cu ziua de 13 octombrie 2006.
Examenul se susţine in perioada 25-27 octombrie 2006.
http://www.formare-profesionala.ro/ ▲ Collapse | | | Sesiunea 25-27 octombrie- Ministerul Culturii | Sep 16, 2006 |
Pentru toţi cei care dau examen în această sesiune.... Ar fi interesant să ne ajutăm cu resurse si să primim sfaturi de la cei care au trecut prin asta.
Va mulţumesc.
[Titlu editat de un membru al personalului sau de un moderator 2006-09-16 14:41] | | | RAUL PASCALAU Romania Local time: 11:47 English to Romanian + ... INICIO DE TEMA examen italiana | Sep 21, 2006 |
eu am dat la italiana, nu am luat, dar adevarul e ca nici nu m-am pregtait suficient. insa nu a fost asa greu, a fost un text legat de TVA, din romana in italiana, daca bine imi amintesc. timpul a fost suficient pentru proba asta, in schim din italiana in romana , unde mi s-a parut greu , cand a expirat timpul am terminat si eu. colegii care au fost cu mine, la alte limbi, de ex germana si engleza, au patit cam acelasi lucru. ai avut voie cu dictionare si ..indraznesc sa zic ..cu mult mai mult ... See more eu am dat la italiana, nu am luat, dar adevarul e ca nici nu m-am pregtait suficient. insa nu a fost asa greu, a fost un text legat de TVA, din romana in italiana, daca bine imi amintesc. timpul a fost suficient pentru proba asta, in schim din italiana in romana , unde mi s-a parut greu , cand a expirat timpul am terminat si eu. colegii care au fost cu mine, la alte limbi, de ex germana si engleza, au patit cam acelasi lucru. ai avut voie cu dictionare si ..indraznesc sa zic ..cu mult mai mult de cat dictionare. adica una care era cu mine in sala a inceput sa scoata tot felul de foi, care nu erau dictionare. alta, a scos o mapa cu ceva foi, desi ni s-a spus ca nu avem voie decat cu ditionare. colegul meu a avut o geanta de ele si l-au ajutat cat de cat. ce sa mai zic, au fost si persoane care au terminat in juma' de ora. dupa ce ma uit prin birou sa vad pe unde sunt subiectele de anul trecut pot da mai multe info
momentan sunt in italia si abia dupa ce ajung acasa mai pot fi de folos
oricum bafta multa la toti care dau ex in sesiunea asta
raoul ▲ Collapse | |
|
|
Mulţumesc pentru informaţii. Mult succes în viitoarele sesiuni.
Ada | | | resurse la examen | Oct 11, 2006 |
Raoul, ziceai ca lumea a scos la examen tot felul de foi. Am intrebat la telefon si mi s-a spus ca poti intra cu ce dictionare vrei, numai sa nu fie un mijloc electronic, notite, manuale. Am intrebat si de dictionare trase la xerox, printate, tematice. Mi s-a spus ca e treaba mea cum sunt dictionarele, deci pot fi si 10 foi trase la xerox, atata timp cat fac parte dintr-un dictionar.
Mai e cineva inscris la examene in sesiunea 25-29 octombrie?
Succes tuturor.
[E... See more Raoul, ziceai ca lumea a scos la examen tot felul de foi. Am intrebat la telefon si mi s-a spus ca poti intra cu ce dictionare vrei, numai sa nu fie un mijloc electronic, notite, manuale. Am intrebat si de dictionare trase la xerox, printate, tematice. Mi s-a spus ca e treaba mea cum sunt dictionarele, deci pot fi si 10 foi trase la xerox, atata timp cat fac parte dintr-un dictionar.
Mai e cineva inscris la examene in sesiunea 25-29 octombrie?
Succes tuturor.
[Edited at 2006-10-11 10:07] ▲ Collapse | | | Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro. Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co persoal do sitio » [Examene MCC] data examenelor MCC pt traducatori CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |