Plata taxei de inscriere ca membru ProZ Persoa que publicou o fío: Diana Wright
|
Diana Wright United Kingdom Local time: 09:42 Romanian to English + ...
Ma gandesc sa devin membra ProZ, si am vazut scris pe site (cu litere mari) ca plata se poate face si in lei, in Romania. Ce nu am reusit sa gasesc insa este o adresa de contact, un numar de telefon, e-mail, ceva unde sa pot face acest lucru. Imi poate da cineva detalii, please?
Multumesc anticipat,
Diana | | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 11:42 Membro (2004) English to Romanian + ... |
Diana Wright United Kingdom Local time: 09:42 Romanian to English + ... INICIO DE TEMA Multumesc de detalii | Sep 18, 2006 |
Multumesc mult pentru lamurire. Acum inteleg de ce in ciuda anuntului de pe site nu reuseam sa ajung nicaieri. Imi pare rau ca am ratat ocazia de a plati in tara. Presupun ca ar fi fost mai rapid. Voi apela la una dintre optiunile celelalte. | | |
Dan Marasescu Romania Local time: 10:42 Membro (2003) English to Romanian + ...
Plata prin card bancar e de obicei foarte rapidă.
Îmi pare rău, dar încă nu am noutăţi despre reluarea plăţii locale.
Dan | |
|
|
Diana Wright United Kingdom Local time: 09:42 Romanian to English + ... INICIO DE TEMA
E Ok, am investigat deja celelalte modalitati de plata si am ajuns si eu la aceeasi concluzie, si anume ca plata prin card este cea mai la indemana si mai avantajoasa (cel putin din punct de vedere al timpului).
Diana | | |
Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro.
Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co
persoal do sitio »
Plata taxei de inscriere ca membru ProZ
CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|