Páxinas no tema:   [1 2 3 4 5] >
Despre PayPal
Persoa que publicou o fío: Bogdan Burghelea
Bogdan Burghelea
Bogdan Burghelea  Identity Verified
Romania
Local time: 10:26
English to German
+ ...
Apr 20, 2007

Recent, aş fi avut nevoie să-mi deschid un cont şi la PayPal, dar, din păcate, România nu este pe lista ţărilor acceptate.

Am văzut că unii dintre voi îl folosesc totuşi. V-aş fi foarte recunoscător, dacă mi-aţi spune cu aţi reuşit să vă faceţi cont şi cum funcţionează (în comparaţie cu Moneybookers).

Mulţumesc!

[Edited at 2007-04-20 19:09]

Tatiana Neamţu
Tatiana Neamţu
Romania
English to Romanian
+ ...
Ar fi super să ştiu şi eu ... Apr 20, 2007

Mulţumesc, domnule Burghelea pentru că aţi deschis subiectul.

Dan Marasescu
Dan Marasescu  Identity Verified
Romania
Local time: 09:26
Membro (2003)
English to Romanian
+ ...
Nu ştiu cum fac alţii... Apr 20, 2007

... dar eu mi-am deschis într-adevăr cont Paypal când eram încă în România, folosindu-mă de un cont bancar pe care îl aveam în Spania şi de un card de debit tot de acolo. Cardul nu mi-a fost niciodată acceptat de Paypal şi singura sumă care a intrat în contul meu Paypal a şi rămas acolo până în ziua de azi.

Când m-am mutat în Belgia, evident că m-am grăbit să-mi fac cont PayPal în ziua în care am primit cartea de credit. Spre dezamăgirea mea, am fost obli
... See more
... dar eu mi-am deschis într-adevăr cont Paypal când eram încă în România, folosindu-mă de un cont bancar pe care îl aveam în Spania şi de un card de debit tot de acolo. Cardul nu mi-a fost niciodată acceptat de Paypal şi singura sumă care a intrat în contul meu Paypal a şi rămas acolo până în ziua de azi.

Când m-am mutat în Belgia, evident că m-am grăbit să-mi fac cont PayPal în ziua în care am primit cartea de credit. Spre dezamăgirea mea, am fost obligat să mă supun unei complicate proceduri de validare, care pur şi simplu nu a funcţionat. Nu intru în detalii, dar pentru moment am renunţat.

Dar aş fi curios şi eu să aud o poveste de succes, din România sau de aiurea.
Collapse

Bogdan Burghelea
Bogdan Burghelea  Identity Verified
Romania
English to German
+ ...
INICIO DE TEMA
Formulă de adresare Apr 20, 2007

Tatiana Neamţu wrote:

Mulţumesc, domnule Burghelea pentru că aţi deschis subiectul.

Vă rog să nu-mi mai spuneţi "domnule Burghelea", pentru că acela este tatăl meu. "Bogdan" e suficient.

cameliaim
cameliaim  Identity Verified
Spain
Membro (2005)
Spanish to Romanian
+ ...
PayPal Apr 20, 2007

Dan Marasescu wrote:

Pai cu cont si card spaniol, n-am avut niciodata probleme. Nici pentru a deschide cont cu PayPal, nici pentru a-l folosi.
Mint, singura problema a fost cand o agentie mi-a platit cu un card de credit (nu de debit) si atunci mi-au retras 35€ cei de la PayPal. Dar am vorbit cu agentia si au preluat ei aceasta valoare. In rest, toate bune.

PS-scuze pt lispsa diacriticelor, dar tocmai am tastatura in alta limba.

[Editat la 2007-04-20 19:24]

Tatiana Neamţu
Tatiana Neamţu
Romania
English to Romanian
+ ...
Formulă de adresare 2 Apr 20, 2007

Bogdan Burghelea wrote:

Vă rog să nu-mi mai spuneţi "domnule Burghelea", pentru că acela este tatăl meu. "Bogdan" e suficient.

Bine, Bogdan

Bianca Fogarasi
Bianca Fogarasi  Identity Verified

French to Romanian
+ ...
la fel şi eu...doar că merge! Apr 22, 2007

Dan Marasescu wrote:

Când m-am mutat în Belgia, evident că m-am grăbit să-mi fac cont PayPal în ziua în care am primit cartea de credit. Spre dezamăgirea mea, am fost obligat să mă supun unei complicate proceduri de validare, care pur şi simplu nu a funcţionat. Nu intru în detalii, dar pentru moment am renunţat.

Cont deschis pe când eram în RO, nu l-am folosit niciodată pe acea vreme, de când sunt în Belgia şi am Visa am făcut procedura de validare - care e chiar simplă şi rapidă, am introdus doar numele meu, nr. contului şi adresa email, dacă nu mă înşel - mi s-a debitat 1 euro, după care a apărut un mesaj care îmi spunea că pe următorul extras Visa avea să apară această operaţiune însoţită de un cod şi, pentru a termina validarea, trebuia să introduc acest cod. Zis şi făcut. E drept că am aşteptat vreo 2 sau 3 săptămâni până mi-a sosit extrasul dar.. nu era nicio grabă. Am primit deja plată prin pay pal, pe care a trebuit să o accept întâi, după care în 7-9 zile lucrătoare banii apar în contul paypal de unde pot să-i virez apoi, liniştită, în contul meu belgian.

deci, confirm că merge! dacă urmezi pas cu pas instrucţiunile şi nu greşeşti vreo cifră la scrierea nr. de cont... trebuie să meargă!

C.Roman (X)
C.Roman (X)
Spain
Romanian to Spanish
+ ...
Fără probleme... Apr 23, 2007

cameliaim wrote:

Pai cu cont si card spaniol, n-am avut niciodata probleme. Nici pentru a deschide cont cu PayPal, nici pentru a-l folosi.

La fel şi eu. Folosesc PayPal făra probleme, cu cont la o bancă spaniolă. Am primit plăţi atât din Spania cât şi din alte ţări. Nici nu folosesc Money Bookers sau alte modalităţi de plată în afara transferului bancar propriu zis. Până acum nu am avut nevoie de nici o altă metoda alternativă. Poate mai durează până îşi va extinde serviciile şi pentru România, însă eu nu pot decât să îl recomand.

[Editado a las 2007-04-23 16:50]

Florin Ular
Florin Ular  Identity Verified
Romania
English to Romanian
+ ...
PayPal worldwide Apr 24, 2007

Ce mi se pare ciudat este faptul că PayPal este disponibil în Aruba, Cipru, Togo, Trinidad and Tobago şi altele dar în România nu. Sunt curios care o fi motivul. Cum au ajuns ei la concluzia că „nu merită” să fie prezenţi şi în România. Oare chiar se efectuează mai multe transferuri internaţionale în toate celelalte zone în care funcţionează deja? Sau or fi altele motivele?
În orice caz cred că nu ar trebui să mai dureze mult până la includerea României în lis
... See more
Ce mi se pare ciudat este faptul că PayPal este disponibil în Aruba, Cipru, Togo, Trinidad and Tobago şi altele dar în România nu. Sunt curios care o fi motivul. Cum au ajuns ei la concluzia că „nu merită” să fie prezenţi şi în România. Oare chiar se efectuează mai multe transferuri internaţionale în toate celelalte zone în care funcţionează deja? Sau or fi altele motivele?
În orice caz cred că nu ar trebui să mai dureze mult până la includerea României în listă, măcar pentru faptul că suntem şi noi, în sfârşit, europeni dacă nu pentru altceva
Collapse

Ioana Costache
Ioana Costache  Identity Verified
Romania
Membro (2007)
English to Romanian
+ ...
My two cents Apr 24, 2007

FlorinU wrote:
Ce mi se pare ciudat este faptul că PayPal este disponibil în Aruba, Cipru, Togo, Trinidad and Tobago şi altele dar în România nu.

Dacă dai o căutare de genul “Aruba offshore tax haven”, începi să înţelegi de ce unele ţări sunt mai atractive decât altele

Emina Popovici
Emina Popovici  Identity Verified
Sweden
English to Romanian
+ ...
anything but user-friendly May 1, 2007

...aş caracteriza eu serviciul Pay Pal. Cred că lipseşte acolo ceva de genul Idiot's Guide, eu cel puţin chiar aş fi avut nevoie de mai multe îndrumări şi lămuriri.
În fine, rămâne să vedem.
Faptul că încă nu şi-a extins serviciile în România cred că se datorează mai mult lipsei de interes sau a incapacităţii băncilor româneşti de a se alinia standardelor mondiale. De altfel, este aceeaşi treabă ca şi în cazul comisioanelor extra-large practicate de băn
... See more
...aş caracteriza eu serviciul Pay Pal. Cred că lipseşte acolo ceva de genul Idiot's Guide, eu cel puţin chiar aş fi avut nevoie de mai multe îndrumări şi lămuriri.
În fine, rămâne să vedem.
Faptul că încă nu şi-a extins serviciile în România cred că se datorează mai mult lipsei de interes sau a incapacităţii băncilor româneşti de a se alinia standardelor mondiale. De altfel, este aceeaşi treabă ca şi în cazul comisioanelor extra-large practicate de băncile româneşti în cazul tranzacţiilor şi a serviciilor... deh, cele mai scumpe tarife din UE, de parcă suntem cei mai bogaţi. Trist!

[Edited at 2007-05-01 12:37]
Collapse

Cristina Popescu (X)
Cristina Popescu (X)  Identity Verified
Romania
English to Romanian
+ ...
We're in May 11, 2007

De ieri (cel puţin din câte ştiu eu), se numără şi România printre ţările acceptate la PayPal. Sper să nu se răzgândească.

Mihai Badea (X)
Mihai Badea (X)  Identity Verified
Luxembourg
English to Romanian
+ ...
Deocamdată putem doar trimite May 11, 2007

Cristina Popa wrote:

De ieri (cel puţin din câte ştiu eu), se numără şi România printre ţările acceptate la PayPal. Sper să nu se răzgândească.

România a fost inclusă în categoria ţărilor din care se pot trimite bani prin Paypal. Pe noi cred că ne-ar fi interesat mai degrabă să putem primi. Oricum, este un pas înainte. Să sperăm că nu va mai trece mult şi vom putea să şi primim.

Ovidiu Martin Jurj
Ovidiu Martin Jurj
Romania
German to Romanian
+ ...
Ce veste extraordinară! May 13, 2007

Cristina Popa wrote:

Cum zice şi Mihai, pt. noi şi meseria noastra ar fi fost mai interesant să putem primi bani. Dar nu e rău şi că putem trimite, asta e bine pt. diverse cumpărături online pe siteuri care oferă Paypal ca singura modalitate de plată online, in rest bani ascunşi bine în plic, ceea ce e foarte riscant, că se fură, sau după un schimb de mailuri, unii mai accepta să trimiţi prin WU, dar e cu comision foarte mare. Aşa că, pt. cumpărăturile mele, eu mă bucur mult de tot de vestea asta superbeton. În timp, o sa putem şi prim bani. Aşa e la început, doar primire, aşa a fost şi în cazul Poloniei, Ungariei etc. dupa ce au intrat în UE şi au fost acceptate şi în Paypal.

[Bearbeitet am 2007-05-13 14:10]

Ivona Tillett
Ivona Tillett
United Kingdom
Local time: 08:26
English to Romanian
+ ...
PayPal pentru România - o petiţie online Jun 15, 2007

Dacă doriţi să semnaţi o petiţie online în legătură cu introducerea PayPal în România, mergeţi aici:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/933596892

[Editat la 2007-06-15 14:53]

Páxinas no tema:   [1 2 3 4 5] >

Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro.
Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co persoal do sitio »

Despre PayPal

Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio

Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »