Paid traineeship- Luxemburg Persoa que publicou o fío: Anca Buzatu
|
Anca Buzatu Austria Local time: 07:33 Membro (2008) German to Romanian + ... SITE LOCALIZER
Salutări:)şi... La Mulţi ani !
A participat cumva careva dintre voi la o practică plătită ca traducător la Luxemburg, Parlamentul European?
Dacă da, aţi putea să-mi daţi câteva amănunte despre cum a fost (experienţă, atmosferă etc.) ? Am aplicat şi eu acum ceva timp şi sunt acceptată:D, dar mai am puţin de aşteptat se pare.
Ştiu că durează 3 luni şi că se poate prelungi la încă 3 doar în cazuri excepţionale.
Oricum, vă sunt rec... See more Salutări:)şi... La Mulţi ani !
A participat cumva careva dintre voi la o practică plătită ca traducător la Luxemburg, Parlamentul European?
Dacă da, aţi putea să-mi daţi câteva amănunte despre cum a fost (experienţă, atmosferă etc.) ? Am aplicat şi eu acum ceva timp şi sunt acceptată:D, dar mai am puţin de aşteptat se pare.
Ştiu că durează 3 luni şi că se poate prelungi la încă 3 doar în cazuri excepţionale.
Oricum, vă sunt recunoscătoare pentru orice informaţii:). ▲ Collapse | | |
Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro.
Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co
persoal do sitio »
Paid traineeship- Luxemburg
CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
Anycount & Translation Office 3000 | Translation Office 3000
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
More info » |
|