Off topic: O Justin Persoa que publicou o fío: Maria Karra
|
Maria Karra United States Local time: 22:31 Membro (2000) Greek to English + ...
Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν είδατε όλοι την είδηση στην πρώτη σελίδα του ΠροΖ, γι' αυτό γράφω στο φόρουμ μας. Προχτές το βράδυ σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Justin, προγραμματιστής στο ΠροΖ. Αν ποτέ είχατε στείλει support ticket το πιο πιθανόν είναι να τον ξέρατε. Ο Justin ήταν μόλις 22 χ... See more Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν είδατε όλοι την είδηση στην πρώτη σελίδα του ΠροΖ, γι' αυτό γράφω στο φόρουμ μας. Προχτές το βράδυ σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Justin, προγραμματιστής στο ΠροΖ. Αν ποτέ είχατε στείλει support ticket το πιο πιθανόν είναι να τον ξέρατε. Ο Justin ήταν μόλις 22 χρονών. Όλοι αυτοί που δουλεύουν στο ΠροΖ αλλά και οι συντονιστές και όλα τα μέλη που τον ήξεραν θρηνούν. Πανέξυπνο παιδί, ταλαντούχο, εργατικό, πάντα με καλή διάθεση και με όρεξη να βοηθήσει όποτε είχε κανείς κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το ΠροΖ.
Το σχετικό νήμα για να εκφράσουμε τα συλληπητήριά μας είναι: http://www.proz.com/topic/82861 . Είδα ότι μερικοί συνάδελφοι από την ελληνική "προζομάδα" το έκαναν ήδη. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Μαρία ▲ Collapse | | |
Non hai ningún moderador asignado específicamente a este foro.
Para informar do incumprimento das normas do sitio ou para obter axuda, por favor, contacte co
persoal do sitio »